Logo
0763.540.705         office@neluforajeputuri.ro
Nelu Foraje Puturi
Nelu Foraje Puturi
Foraje puturi apa si Denisipari puturi forate!

Adanciri puturi

Suna acum si beneficiaza de reducerea de 20%, valabila doar in luna Aprilie. Ne putem deplasa oriunde in Romania. Oferim garantia forajelor de la 12 luni pana la 36 de luni

Prezenta in curte a unui put in conditii moderne, nu este un capriciu, ci o cerinta a timpului. Cu sursa de apa, este posibila rezolvarea multor probleme legate de alimentarea cu apa. Dar, dupa cativa ani de functionare, ar putea fi necesara o adancire si o prelungire a putului. Acest lucru este necesar atunci cand cantitatea de apa este redusa, iar calitatea se deterioreaza. Exista mai multi factori pot duce la aceasta situatie. Curatarea simpla poate ajuta uneori, dar in unele cazuri nu va fi suficienta. Forajul pe care l-ati realizat va ofera deja de ani buni o sursa nepretuita de apa potabila. Ati observat totusi o oarecare scadere a debitului in ultima perioada? Sau apa dumneavoastra cu care v-ati obisnuit a capatat un gust si un miros ciudat? Solutia pe care o propunem este serviciul de adancire si prelungire puturi!

Adancire si prelungire puturi ca urmare a reducerii debitului de apa


Scaderea cantitatilor de apa din panza freatica sau reducerea debitului unui izvor atrage dupa sine si o diminuare a debitului la pompa. Iar acest lucru va poate afecta grav afacerea. Lipsa unei catitati suficiente de apa (metri cubi pe ora) poate scadea productivitatea expluatarilor agricole si eficienta activitatilor industriale pe care le realizati. Daca va confruntati cu o astfel de situatie, solutia cea mai accesibila ar fi executarea unei lucrari de adancire si prelungire puturi. Bineinteles exista oricand alternativa realizarii unui nou put forat (alternativa ce uneori s-ar putea dovedi mai productiva), insa de regula costurile implicate si durata de realizare pot fi un inconvenient.

Adancire si prelungire puturi in urma poluarii unui strat de suprafata


Straturile acvifere de suprafata sunt frecvent expuse riscului de a fi poluate ca urmare a neatentiei locuitorilor unei regiuni sau ca efect al unor fenomene naturale. Deversarile de substante toxice in sol, lipsa unei izolari corespunzatoare a foselor septice, depozitarea deseurilor, alunecari de teren sau inundatii. Toate acestea pot provoca contaminarea panzei freatice si compromiterea sursei dumneavoastra de apa.

Cum se realizeaza acest proces?


Ei bine, adancirea si prelungirea puturilor are loc prin spargerea fundului forajului si adancirea sa prin utilizarea unei sape de foraj ce are dimensiuni relativ reduse. Insa, daca sapaturile vor atinge un nou strat, debitul forajului realizat ar putea inregistra chiar si valori duble fata de cele cu care v-ati obisnuit. Dar pentru a avea certitudinea ca veti obtine un rezultat multumitor, inaintea de realizarea lucrarilor de adancire si prelungire a puturilor este recomandat sa se realizeze unui studiu hidrografic. Studiu ce va fi realizat cu ajutorul unui specialist in domeniu care se va ocupa de toata procedura, astfel incat dumneavoastra veti economisi timp, si veti obtine un cost financiar avantajos.

Specialistul in foraje puturi va trebui sa stie exact cu ce se confrunta in cazul acceptarii unei astfel de lucrari, pentru a sti ce materiale au fost folosite in realizarea forajului primar si daca realizarea unui nou foraj ar fi mai avantajoasa, in comparatie cu adancirea celui existent. Insa pentru a sti toate aceste detalii trebuie sa va adresati unei firme specializate.

Review-uri

(0 review-uri)
Ratingul general al serviciului:
0.0 (0 review-uri)
5 stele
(0)
4 stele
(0)
3 stele
(0)
2 stele
(0)
1 stea
(0)
Ai utilizat serviciul?
Spune-ti parerea acordand o nota serviciului
Acorda o nota

Intrebari si raspunsuri

(0 intrebari) Adauga intrebare


Contacteaza-ne

Nelu Foraje Puturi

0763.540.705

0729.249.473

office@neluforajeputuri.ro

www.neluforajeputuri.ro

Cere oferta de pret