Logo
0763.540.705         office@neluforajeputuri.ro
Nelu Foraje Puturi
Nelu Foraje Puturi
Foraje puturi apa si Denisipari puturi forate!

Foraje industriale

Suna acum si beneficiaza de reducerea de 20%, valabila doar in luna Iulie. Ne putem deplasa oriunde in Romania. Oferim garantia forajelor de la 12 luni pana la 36 de luni

Foraje industriale – Cand ai nevoie de ele si de ce?


Un foraj industrial este un put forat care are un debit semnificativ mai mare decat unul obisnuit, are dimensiuni mari si un anumit numar de elemente de carcasa. Lucrarile de foraje industriale sunt destinate alimentarii cu apa nu doar pentru case individuale, ci pentru sate intregi, perimetre de cabane, statiuni, intreprinderi etc. Diametrul unui astfel de put este cuprins intre 160-600 mm, ceea ce face posibila deservirea unui numar mare de puncte de consum. Adancimea unui put industrial este foarte mare. In unele cazuri, este egala cu 600 m, iar lucrarile de foraje industriale se efectueaza cu echipamente specializate. Pentru functionarea sa ulterioara cu succes, este necesara o pompa de put adanc de mare putere.


Puturile industriale includ aproape intotdeauna structuri speciale de captare a apei care pot functiona ca statii de pompare. Sunt echipamente mecanice si de putere, care includ transformatoare, distribuitoare, motoare electrice etc. Productivitatea unitatilor de pompare depinde de puterea generatorului electric, de tipul echipamentului si de presiunea de iesire. Forajele de puturi industriale se realizeaza prin metoda rotativa cu spalare cu o solutie speciala. In functie de adancimea acviferului tinta, o sonda industriala poate avea o lungime a putului de la 40 la 350 de metri, iar forajul pentru ape minerale se efectueaza mai adanc.


Cand ai nevoie de foraje industriale?


Se recurge la foraje industriale atunci cand este nevoie de volume mari de resurse de apa. Puturile industriale disting prin productivitate ridicata, durata mare de viata, precum si adancime si diametru mare. Aceasta metoda de obtinere a resurselor de apa va fi interesanta pentru obiectele cu un nivel ridicat de cerere de apa, cum ar fi intreprinderi de gradinarit si agricultura, sate cu cabane, intreprinderi agricole, fabrici etc. Specialistii firmei de foraje industriale, iau in considerare caracteristicile puturilor cu randament ridicat, iar alegerea tehnologiei de aprofundare depinde de multi factori. In primul rand, se evalueaza locatia si adancimea acviferului principal, se efectueaza o analiza a solului in aceasta zona, dupa care se determina o metoda adecvata pentru forajul industrial.


Debitul unui put industrial poate fi egal cu randamentul de apa al mai multor surse pentru nevoile casnice. Prin urmare, constructia puturilor de mare productie este relevanta pentru obiectele descrise mai sus. Pretul lucrarilor de foraje industriale depinde de multi factori. Este influentat de diametrul, adancimea si complexitatea structurii, natura solului, tipul tevilor de tubaj, echipamentul folosit pentru realizarea lucrarii si multe altele.

Review-uri

( review-uri)
Ratingul general al serviciului:
nan ( review-uri)
5 stele
()
4 stele
()
3 stele
()
2 stele
()
1 stea
()
Ai utilizat serviciul?
Spune-ti parerea acordand o nota serviciului
Acorda o nota

Intrebari si raspunsuri

(0 intrebari) Adauga intrebare


Contacteaza-ne

Nelu Foraje Puturi

0763.540.705

0729.249.473

office@neluforajeputuri.ro

www.neluforajeputuri.ro

Cere oferta de pret