Logo
0763.540.705         office@neluforajeputuri.ro
Nelu Foraje Puturi
Nelu Foraje Puturi
Foraje puturi apa si Denisipari puturi forate!

Foraje puturi de mare adancime

Suna acum si beneficiaza de reducerea de 20%, valabila doar in luna Iulie. Ne putem deplasa oriunde in Romania. Oferim garantia forajelor de la 12 luni pana la 36 de luni

De ce sa optezi pentru foraje puturi de mare adancime?

Pentru a avea apa nu numai pentru scopuri tehnice, ci si pentru consumul uman, cel mai bine este sa comanzi foraje puturi de mare adancime de la o firma de foraje puturi profesionala. Spre deosebire de fantani, precum si de cele forate pe nisip, forajele de puturi de mare adancime se efectueaza la o adancime de pana la 250 de metri. Datorita acestui lucru este posibila deschiderea unor surse de apa conservate in profunzime. Ascunsa sub straturi de calcar rezistente la apa, apa de la aceasta adancime se remarca prin puritate si continut bogat de microelemente valoroase care sunt benefice pentru sanatatea umana. Consumul regulat al acesteia are un efect benefic asupra sanatatii, are un gust bun, ceea ce reprezinta un avantaj suplimentar.


Conform standardelor tehnice, un put este considerat adanc, daca forajul ajunge la circa 100 de metri sau mai mult, deoarece acviferele sunt adesea mai adanci. Avand in vedere specificul si complexitatea, serviciul de foraje puturi de mare adancime trebuie incredintat unor specialisti care sunt inalt calificati si au echipamentul tehnic adecvat. Este important de mentionat ca acviferul artezian este o roca sedimentara care contine calcar, pietris, dolomit si nisip. Apa se infiltreaza in mod natural in straturile adanci ale solului, umpland treptat golurile si acumulandu-se acolo. Drept urmare, presiunea sa interna creste, si datorita acestui fapt, forajul adanc face posibil sa se obtina apa sub presiune. Astfel, poti avea apa neintrerupt.


Puturi de mare adancime - Avantaje


Expertii noteaza ca puturile de mare adancime sunt mult mai durabile decat puturile facute pe nisip. Acest lucru se datoreaza faptului ca au o deschidere stabila, si drept urmare costul unui astfel de put se achita pe deplin de la sine. Apa pompata de la o adancime de peste 100 de metri este intotdeauna in stare comprimata, astfel incat productivitatea ei ajunge la aproximativ 2-3 metri cubi pe ora. In consecinta, sursa este capabila sa produca pana la 150 l/min, ceea ce este suficient nu numai pentru o casa mare, ci si pentru o comunitate mica. Puturile de mare adancime sunt capabile sa asigure aceeasi presiune a apei indiferent de anotimp. Practica arata ca de la un acvifer este posibil sa se cupleze circa 10-15 puncte de aport de apa, iar presiunea va fi constant ridicata. Datorita protectiei naturale fiabile, apa scoasa de la mare adancime are o compozitie chimica constanta si o calitate constant inalta. Acest lucru o face destul de potrivita pentru consum.

Review-uri

( review-uri)
Ratingul general al serviciului:
nan ( review-uri)
5 stele
()
4 stele
()
3 stele
()
2 stele
()
1 stea
()
Ai utilizat serviciul?
Spune-ti parerea acordand o nota serviciului
Acorda o nota

Intrebari si raspunsuri

(0 intrebari) Adauga intrebare


Contacteaza-ne

Nelu Foraje Puturi

0763.540.705

0729.249.473

office@neluforajeputuri.ro

www.neluforajeputuri.ro

Cere oferta de pret