Logo
0763.540.705         office@neluforajeputuri.ro
Nelu Foraje Puturi
Nelu Foraje Puturi
Foraje puturi apa si Denisipari puturi forate!

Foraje mecanizate

Suna acum si beneficiaza de reducerea de 20%, valabila doar in luna Iulie. Ne putem deplasa oriunde in Romania. Oferim garantia forajelor de la 12 luni pana la 36 de luni

De ce sa optezi pentru foraje mecanizate?

Nu toate asezarile au apa curenta. Transportul apei cu galeata dintr-o fantana este obositor, iar calitatea acesteia lasa adesea de dorit. Solutia problemei este sa apelezi la firma de foraje mecanizate pentru a avea apa pe teritoriul tau. Firma specializata in foraje puturi efectueaza lucrari de foraje mecanizate de toate tipurile in diverse moduri, respectand toate reglementarile de siguranta, atat pentru clientii privati, cat si pentru companii.


Pentru a obtine in cele din urma un put foarte productiv, se utilizeaza de obicei foraje mecanice cu circulatie inversa. Aceasta metoda de foraj este clasificata ca fiind rotativa. In acest caz, fluidul de spalare nu merge de la suprafata la fundul putului, ci, dimpotriva, de la fund la suprafata. In comparatie cu alte tehnologii de foraj principalul avantaj al acestei metode, este ca beneficiezi de volumul maxim posibil de apa din acvifer. Acest lucru se datoreaza diametrului mai mare al putului (uneori ajunge la jumatate de metru), precum si a metodei de spalare a acestuia, care obliga straturile de sol purtatoare de apa sa functioneze la eficienta maxima.


Ar trebui sa fii constient de consumul de apa in viitor. Daca intentionezi sa efectuezi un put pentru un mic teren sau nu stai prea mult in locatie, atunci nu ar trebui sa apelezi la foraje mecanice. Un mic put obisnuit realizat manual, va fi suficient. Dar, daca locuiesti in mod constant acolo, atunci ai nevoie de ajutorul profesionistilor in foraje mecanice. Sunt necesare echipamente speciale, si de asemenea, este nevoie de un studiu hidrogeologic al terenului.


Foraje mecanice – Ce sunt?


Forajul mecanic este o metoda traditionala de foraje puturi care se bazeaza pe utilizarea fortei mecanice pentru a strapunge pamantul. In timpul procesului de gaurire mecanica, o unealta de gaurit rotativa cu dinti la capat, strapunge pamantul, creand o gaura. Capul de foraj poate fi echipat cu instrumente suplimentare, cum ar fi burghie, pentru a patrunde in soluri dificile si roci dure. Forajul mecanic este unul dintre cele mai comune si mai ieftine metode de foraje puturi, dar poate fi limitat la roci dure, soluri dificile sau puturi de mare adancime.


Procesul de foraj mecanizat presupune folosirea diverselor tipuri de unelte de foraj precum burghie, tevi de foraj etc. Unul dintre principalele avantaje ale forajului mecanizat este capacitatea de a patrunde la adancimi mai mari, ceea ce o face mai eficienta in obtinerea de apa din surse subterane. Metoda permite forarea in soluri mai dificile, cum ar fi argila si gresie. In plus, cu foraje mecanizate, productivitatea poate creste, iar timpul pentru finalizarea lucrarii va fi redus.

Review-uri

( review-uri)
Ratingul general al serviciului:
nan ( review-uri)
5 stele
()
4 stele
()
3 stele
()
2 stele
()
1 stea
()
Ai utilizat serviciul?
Spune-ti parerea acordand o nota serviciului
Acorda o nota

Intrebari si raspunsuri

(0 intrebari) Adauga intrebare


Contacteaza-ne

Nelu Foraje Puturi

0763.540.705

0729.249.473

office@neluforajeputuri.ro

www.neluforajeputuri.ro

Cere oferta de pret